Pojemniki szklane zestaw 10 sztuk lunchbox GierekHoff Corio żaroodporne hermetyczne
Najniższa cena:
Jeśli jesteś konsumentem - co do zasady przysługuje Ci prawo do odstąpienia od zawartej na odległość umowy.
Zwracaną rzecz zwróć do nas niezwłocznie na adres: Wólka Somiankowska 27, 07-203 Somianka, jednak nie później niż w terminie 14 dni od dnia, w którym odstąpiłeś od umowy.
Od umowy możesz odstąpić w terminie 120 dni.
InPost Kurier:
15,50 zł
Przewidywany czas dostawy: 1 dzień roboczy
Odbiór w Punkcie Poczta, Żabka, Orlen:
13,50 zł
Przewidywany czas dostawy: 1-2 dni robocze
Odbiór w Punkcie Poczta, Żabka, Orlen - Pobranie:
13,50 zł
Przewidywany czas dostawy: 1-2 dni robocze
Kurier DPD - odbiór w punkcie:
13,50 zł
Przewidywany czas dostawy: 1 dzień roboczy
Kurier Pocztex:
14,50 zł
Przewidywany czas dostawy: 1 dzień roboczy
Kurier DPD:
17,50 zł
Przewidywany czas dostawy: 1 dzień roboczy
Austria Ronner TW 58
Szynka domowej produkcji z szynkowara to wspaniałe rozwiązanie dla tych, którzy chcą pysznych i świeżych wędlin. Produkcja szynki (peklowana karkówka, schab czy wołowina, a nawet kurczak) w tym szynkowarze nie nastręczy nam kłopotu, ponieważ jest prosta. W cylindrycznym zbiorniku szynka gotowana jest pod ciśnieniem, a po schłodzeniu jest od razu gotowa do spożycia. Dzięki szynce własnej roboty, mamy pewność, że do jej produkcji nie zostały użyte żadne sztuczne konserwanty. Sami decydujemy co wkładamy do środka.
Przepis na szynkę:
1. Mięso oczyszczamy z błon, kroimy na mniejsze kawałeczki (aby łatwiej nam było upchać je w szynkowarze), następnie każdy kawałek lekko ubijamy tłuczkiem i wsypujemy 25 g soli pekolowej. Wszystko dokładnie dłuższą chwilkę mieszamy- ugniatamy, zawijamy w worek i wstawiamy na 3-4 godz. do lodówki.
2. Po tym czasie wyjmujemy mięso z lodówki, dodajemy do niego 0,1 litra wody z płaską łyżeczką cukru pudru, dokładnie mieszamy, osypujemy łyżeczkę żelatyny, nadal mieszamy, dodajemy majeranek i wyciśnięty czosnek i wszystko mieszamy.
3. Po tym czasie wykładamy szynkowar do garnka wypełnionego wodą, tak aby woda była 3-4 cm poniżej górnej krawędzi szynkowarki i parzymy 2 godziny w temp. 80 stopni C.
4. Po 2 godzinach wykładamy szynkowar do zimnej wody w celu ochłodzenia, a potem jeszcze przez noc trzymamy w lodówce.
Wymiary szynkowara:
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi pozostałymi produktami w kategorii: szynkowary
check_circle
check_circle
Recenzje(4)
Średnia ocena:
5 opinii 4 recenzje
done Recenzje wystawiane są przez klientów po zakupie produktu.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane