Opis skrócony:
Dostawa od: 11,90 zł
Kup w przeciągu8 godz. 11 min.
A przesyłkę otrzymasz: wt. 26.09 - śro. 27.09
10 opinii i 5 recenzje
Szynkowar stalowy Austria Oscar Cook TW 59 / KB 7284 2.5 L Termometr + Woreczki w zestawie
10 opinii i 5 recenzje
103,45 zł Brutto
Zapłać po zakupie bez dodatkowych kosztów! Poznaj płatność PayPo
Jeśli jesteś konsumentem - co do zasady przysługuje Ci prawo do odstąpienia od zawartej na odległość umowy.
Zwracaną rzecz zwróć do nas niezwłocznie na adres: Wólka Somiankowska 27, 07-203 Somianka , jednak nie później niż w terminie 14 dni od dnia, w którym odstąpiłeś od umowy.
Od umowy możesz odstąpić w terminie 120 dni.
Kurier DPD:
16,00 zł
Paczkomaty:
11,90 zł
Kurier DPD - odbiór w punkcie:
13,50 zł
Odbiór w Punkcie Poczta, Żabka, Orlen:
11,50 zł
Kurier Pocztex:
13,50 zł
Recenzje wystawiane są przez klientów po zakupie produktu.
Szynkowar STALOWY. Dzięki niemu sam w domu w bardzo prosty sposób przyrządzisz świeżą i pyszną domową szynkę!
Austria Oscar Cook TW 59 / ZL 3913
Szynka domowej produkcji z szynkowara to wspaniałe rozwiązanie dla tych, którzy chcą pysznych i świeżych wędlin. Produkcja szynki (peklowana karkówka, schab czy wołowina, a nawet kurczak) w tym szynkowarze nie nastręczy nam kłopotu, ponieważ jest prosta. W cylindrycznym zbiorniku szynka gotowana jest pod ciśnieniem, a po schłodzeniu jest od razu gotowa do spożycia. Dzięki szynce własnej roboty, mamy pewność, że do jej produkcji nie zostały użyte żadne sztuczne konserwanty. Sami decydujemy co wkładamy do środka.
Wymiary szynkowara:
W zestawie praktyczny termometr pokazujący temperaturę pieczonego mięsa (0-120'C)
Zestaw woreczków do pakowania mięsa GRATIS
Widok całego zestawu
Całość pakowana w pudełko
Przepis na szynkę:
1. Mięso oczyszczamy z błon, kroimy na mniejsze kawałeczki (aby łatwiej nam było upchać je w szynkowarze), następnie każdy kawałek lekko ubijamy tłuczkiem i wsypujemy 25 g soli pekolowej. Wszystko dokładnie dłuższą chwilkę mieszamy- ugniatamy, zawijamy w worek i wstawiamy na 3-4 godz. do lodówki.
2. Po tym czasie wyjmujemy mięso z lodówki, dodajemy do niego 0,1 litra wody z płaską łyżeczką cukru pudru, dokładnie mieszamy, osypujemy łyżeczkę żelatyny, nadal mieszamy, dodajemy majeranek i wyciśnięty czosnek i wszystko mieszamy.
3. Po tym czasie wykładamy szynkowar do garnka wypełnionego wodą, tak aby woda była 3-4 cm poniżej górnej krawędzi szynkowarki i parzymy 2 godziny w temp. 80 stopni C.
4. Po 2 godzinach wykładamy szynkowar do zimnej wody w celu ochłodzenia, a potem jeszcze przez noc trzymamy w lodówce.
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi pozostałymi produktami w kategorii: szynkowary
Zobacz wszystkie opinie
10 opinii i 5 recenzje
Opis skrócony:
Dostawa od: 11,90 zł
Kup w przeciągu8 godz. 11 min.
A przesyłkę otrzymasz: wt. 26.09 - śro. 27.09
Proszę zalogować się.
Zaloguj sięAby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.
Zaloguj się
Średnia ocena:
Recenzje wystawiane są przez klientów po zakupie produktu.